БЕСПЛАТНО модем со вграден Wi-Fi уред
 
Почитувани, Со почеток од 15.8.2014 година, телекомуникацискиот оператор “Близу” ја активира специјалната понуда, наменета исклучиво за студентите во Македонија. Сите студенти, кои уредно го имаат заверено тековниот семестар ... повеќе»